logo

Klik op één van onderstaande categorieën voor alle details:Infosessies - Congressen - Dag tegen kanker - Sport & Cultuur

Activiteit in de kijker:

23/05/2015 - 25/05/2015:

Roparun 2015

De ROPARUN is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".
Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties. Dankzij de steun van Stichting Roparun kan het oncologisch support team ook in 2015 het wikkelmutsenproject verder zetten. Dit project biedt oncologische patiënten, die te kampen hebben met haarverlies, een muts aan. Voor vrouwen zijn er wikkelmutsen, voor mannen zijn er gewone mutsen. Zowel voor vrouwen als voor mannen zijn er verschillende kleuren in verschillende modellen beschikbaar, zo kan elke patiënt er zelf eentje kiezen.


Meer info: www.roparun.be